Wie ben ik?

 

Goedendag! Mijn naam is Sjors Dreuning, 29 jaar, en kom uit Arnhem. De stad waar ik ben geboren en ben opgegroeid. In 2011 ben ik gestart aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en heb ik de studie 'Bedrijfseconomie' gevolgd. Tegenwoordig noemen ze dit 'Finance & Control'. 
Na mijn afstuderen, ben ik via YER, twee jaar gedetacheerd geweest bij 'Van Wijnen Deventer B.V.' Hier zat tevens een traineeship bij. Gedurende het eerste jaar van dit traineeship, heb ik de opleiding OPC gevolgd. Deze 'Opleiding Project Control' is een erkende Post- HBO opleiding en werd aangeboden door PCO Kennis. Het tweede jaar heb ik de Post-WO opleiding gevolgd. Dit diploma zou ik graag nog behalen om daarna ook de titel 'Registered Project Controller' te mogen en kunnen dragen.  


Na mijn periode als Projectcontroller bij Van Wijnen, ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan. Ik ben gestart als Business Controller bij Janssen de Jong in Hengelo en Hardenberg, respectievelijk Janssen de Jong Bouw Oost en Janssen de Jong Bouw Noord. 

Dit heb ik een jaar gedaan, waarna ik in het zuiden ben gaan werken, namelijk bij Janssen de Jong Bouw Zuid. 


De eerste vier jaar heb ik ontzettend veel geleerd en veel plezier gehad in mijn werk. Om mijn kennis te verbreden ben ik daarna aan de slag gegaan in een compleet andere organisatie én andere functie. Ik ben gestart als Risk Analist bij Monuta, in Apeldoorn. Van de bouw naar de verzekering en uitvaartbranche was een grote verandering. 


Ondanks mijn leerzame periode, ben ik erachter gekomen dat ik de financieel gerelateerde onderwerpen mis. Specifiek Business en Project control. Vandaar dat ik in Maart 2023 heb besloten om verder te gaan als zelfstandig ondernemer, waarbij ik mij richt op dynamische projectorganisaties en hen wil helpen bij hun financiële projectbeheersing. 


Alleen dat?

Uiteraard geniet ik ook erg van mijn vrije tijd. Ik ben graag met mijn vriendin op pad, of doe ik leuke dingen met familie of vrienden. Ik ben graag de hort op, maar kan mezelf ook verliezen in een goede film of serie. Daarnaast sta ik graag in de keuken of dicht in de buurt van mijn 'Grill Guru', om daar vanalles op uit te proberen. 

In de avonden sta ik twee keer per week op het voetbalveld en heb ik een wedstrijd op zondag, dat doe ik in het 2e zondagelftal van VDZ, in Arnhem. Verder ga ik graag een avond naar de Kuip, om hopelijk Feyenoord een mooie overwinning te zien behalen.